Trybike Wat een gave loopfiets

Ken je de Trybike loopfiets van Co & Co al? Dit is een supergave loopfiets die je kunt gebruiken voor kindjes vanaf 12 maanden tot 5/6 jaar! De Trybike loopfiets van is een prachtige ontwerp van Nederlandse bodem!

Er zijn 2 verschillende modellen: de uitvoering Wood, een 4-in-1-loopfiets en uitvoering Steel een 2-in-1 loopfiets en!

co&co-trybike-4-in-1-loopfiets-wood-kinderwinkel-jutenjuul-leiden-en-online

Eerst heeft Co & Co de Tribike Wood ontwikkeld, een 4-in-1-loopfiets. Met de Trybike Wood krijg je 4 fietsen in 1. Voor elke fase in de ontwikkeling van een kind de juiste fiets.

co&co-trybike-4-in-1-loopfiets-wood-kinderwinkel-jutenjuul-leiden-en-online-3

Trybike Wood is meer dan een loopfiets alleen. Voor kinderen vanaf 12 maanden is de Trybike bijvoorbeeld de ideale ondersteuning om te leren lopen. De Trybike groeit door het 4-in-1 concept mee met de ontwikkeling van het kind. Van loopondersteuning naar driewiel loopfiets naar een lage en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen t/m 6 jaar.

co&co-trybike-4-in-1-loopfiets-wood-kinderwinkel-jutenjuul-leiden-en-online-2

Na de ontwikkeling van de Trybike Wood had Co&Co de smaak te pakken en zijn ze meteen doorgegaan met als resultaatde Trybike Steel. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood, namelijk leren fietsen leuk en makkelijk maken!

co&co-trybike-steel-staal-silver-black-zwart-kinderwinkel-jutenjuul-leiden-en-online

De Tribike Steel is een  2-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen na jarenlange expertise met loopfietsen. Co&Co heeft bewust gekozen voor de allerbeste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat een fiets die wij als kind eigenlijk hadden willen hebben!

co&co-trybike-steel-staal-silver-bruin-kinderwinkel-jutenjuul-leiden-en-online-2

De eerste stand van de Trybike Steel 2-in-1 loopfiets is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike Steel 2-in-1 loopfiets in de tweede stand, de tweewieler. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers straks een makkie.

co&co-trybike-steel-staal-vintage-green-kinderwinkel-jutenjuul-leiden-en-online-3

 

Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind.

co&co-trybike-steel-staal-vintage-red-kinderwinkel-jutenjuul-leiden-en-online-sfeer

Van de Trybike hebben kinderen zeker 4/5 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen.

Wij hebben de Trybike Wood en Steel in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden, maar je kunt de Trybike natuurlijk ook bestellen in onze webshop!

 

 

 

Advertenties

Geplaatst door

Hallo, Ik ben Anne van Zwet, eigenaresse van de kinderwinkel Jut en Juul Lifestyle for Kids. In 2008 heb ik de deuren geopend van Jut en Juul in het historisch centrum van Leiden. Een half jaar later is daar ook een webwinkel bijgekomen. Ik ben de winkel gestart vanuit een voorliefde (of zeg maar passie....) voor bijzondere, zeker niet alledaagse, mooie en kwalitatief goede producten. Voor mijn (web) winkel ben ik altijd op zoek naar deze mooie, niet alledaagse, bijzondere merken. Hiervoor struin ik o.a. internet af, bezoek beurzen en lees vaktijdschriften. Voor mij is de uitdaging om trendy nieuwe musthaves te spotten die niet of nauwelijks verkocht worden in Nederland, van zeer goede kwaliteit zijn en bovenal niet door kinderhandjes gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s