Mies & Co Baby Lifestyle

 

Alweer ruim een jaar geleden stapte Ester, eigenaresse van Mies & Co Baby Lifestyle, de winkel binnen om een nieuw merk te laten zien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie dacht van oh daar heb je er weer een, maar toen ik het eerste item uit de collectie zag was ik op slag verliefd! Wat ben ik nog steeds blij dat Ester toen kwam binnen lopen!

mies-en-co-Soft-Teddy-wieg-ledikant-deken-geo-circles-jut-en-juul-lifestyle-baby-kids-sfeer3

 

In juni 2016 heeft Ester de eerste collectie uitgebracht, bestaande uit een voetenzak, prachtige lakentjes en (gebreide) dekens voor wieg en ledikant, een knuffel, een bijtring, een speenknuffel en een prachtige diaper clutch die in samenwerkig met Van Veer bags is ontworpen.

mies-en-co-baby-lifestyle-diaper-clutch-bij-jut-en-juul
De Diaper Clutch is werkelijk prachtig! Is er ook in het zwart!

De 2de collectie, een limited edition, is net uitgebracht en die is ook weer zo mooi! Uitgebreid met prachtige nieuwe lakentjes en dekentjes voor de wieg en ledikant en nu ook hoeslakens en boxkleden om het plaatje compleet te maken! Ik hoop eigenlijk dat de limited edition een vaste collectie wordt!

 

collectie-beddengoed-mies-en-co-baby-lifestyle-bij-jut-en-juul-2

nieuwe-collectie-mies-en-co-bij-conceptstore-jut-en-juul-lifestyle-for-baby-and-kids
Nieuwe collectie lakentjes

 

mies-en-co-baby-lifestyle-boxkleed-bij-jut-en-juul-1
Prachtige boxkleden

Nieuwsgierig geworden naar de prachtige collectie van Mies & Co Baby Lifestyle? Kom eens kijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden. Daar kun je de hele collectie bekijken en voelen hoe prachtig de kwaliteit is.

Natuurlijk kun je Mies & Co ook in onze webshop vinden!

Advertenties

Geplaatst door

Hallo, Ik ben Anne van Zwet, eigenaresse van de kinderwinkel Jut en Juul Lifestyle for Kids. In 2008 heb ik de deuren geopend van Jut en Juul in het historisch centrum van Leiden. Een half jaar later is daar ook een webwinkel bijgekomen. Ik ben de winkel gestart vanuit een voorliefde (of zeg maar passie....) voor bijzondere, zeker niet alledaagse, mooie en kwalitatief goede producten. Voor mijn (web) winkel ben ik altijd op zoek naar deze mooie, niet alledaagse, bijzondere merken. Hiervoor struin ik o.a. internet af, bezoek beurzen en lees vaktijdschriften. Voor mij is de uitdaging om trendy nieuwe musthaves te spotten die niet of nauwelijks verkocht worden in Nederland, van zeer goede kwaliteit zijn en bovenal niet door kinderhandjes gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s