Cam Cam Copenhagen bij Jut en Juul

camcam-copenhagen-swan-mobile

camcamcopenhagen_baby_nest_creme_grey_online_kopen_bij_jutenjuul.nl
Prachtig babynest van Cam Cam Copenhagen!

100 - 04 Swan - Extra 1

100 - 09 Dots Misty Green - Extra 1
Cam Cam Copenhagen heeft bijzonder mooie dekbedovertrekken voor ledikant/junior en 1-persoonsbed in de collectie

Cam Cam Copenhagen ontwerpt het mooiste beddengoed en accessoires voor kinderen en volwassen. Het merk kenmerkt zich door hoge kwaliteit en prachtige tijdloze prints. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Japanse patronen, Franse verfijndheid en Scandinavisch minimalisme

Alle producten zijn 100% eco vriendelijk, vrij van gifstoffen en worden gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. 

Cam Cam Copenhagen is een GOTS gecertificeerd bedrijf dat goede arbeidsomstandigheden en een goed loon voor haar arbeiders hoog in het vaandel heeft. Kinderarbeid is uit den boze bij Cam Cam Copenhagen!

Deze eigenschappen zorgen er voor dat dit merk weer helemaal Jut en Juul proof is!

Breng een bezoek aan onze winkel in het centrum van Leiden, Nieuwe Rijn 58  of bezoek onze webshop 

 

Advertenties

Geplaatst door

Hallo, Ik ben Anne van Zwet, eigenaresse van de kinderwinkel Jut en Juul Lifestyle for Kids. In 2008 heb ik de deuren geopend van Jut en Juul in het historisch centrum van Leiden. Een half jaar later is daar ook een webwinkel bijgekomen. Ik ben de winkel gestart vanuit een voorliefde (of zeg maar passie....) voor bijzondere, zeker niet alledaagse, mooie en kwalitatief goede producten. Voor mijn (web) winkel ben ik altijd op zoek naar deze mooie, niet alledaagse, bijzondere merken. Hiervoor struin ik o.a. internet af, bezoek beurzen en lees vaktijdschriften. Voor mij is de uitdaging om trendy nieuwe musthaves te spotten die niet of nauwelijks verkocht worden in Nederland, van zeer goede kwaliteit zijn en bovenal niet door kinderhandjes gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s